Vloerverwarming plaatsen Almere

Wilt u vloerverwarming aansluiten? In Almere en omgeving kunt u hiervoor terecht bij de specialist op het gebied van verwarming: de door ons aangedragen professional. Onze monteurs kunnen deze vorm van verwarming vlug en vakkundig vloerverwarming voor u aanleggen! Het wordt aangesloten op het bestaande systeem voor centrale verwarming met behulp van een speciale verdeler. De verdeler stuurt het verwarmingswater door een lange leiding die als een soort slang onder of in de vloer is gemonteerd. Bij vloerverwarming doet de vloer zelf als het ware dienst als radiator. Onze CV monteurs staan met met plezier voor u klaar!

Reparatie en onderhoud vloerverwarming

Naast aanleg kunt u ook voor onderhoud en reparatie bij ons terecht. Moet de pomp van de vloerverwarming vervangen worden? Of wilt u de vloerverwarming ontluchten of doorspoelen? Laat ons dan onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Uw vloerverwarming wordt niet warm, of u denkt een lekkage te hebben? Neem meteen contact met ons op, want voor zulke dringende problemen kunt u ons dag en nacht inschakelen.

Neem contact op

Meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u meteen een vloerverwarming specialist inschakelen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het nummer 085 - 106 1600, of vul ons contactformulier in. U kunt in en om Almere altijd op ons rekenen!