CV onderhoud Almere

Een goede CV ketel gaat gemiddeld zo’n vijftien jaar mee. CV onderhoud is nodig om het toestel in optimale staat te houden. Eventuele mankementen worden dan in een vroegtijdig stadium opgespoord, wat u later onnodig hoge reparatiekosten scheelt. Bovendien wordt de ketel opnieuw afgesteld, zodat uw stookkosten omlaag gaan. Op zoek naar een CV monteur die het onderhoud voor u kan verzorgen in of om Almere? BraPos Totaalonderhoud staat met plezier voor u klaar. Wanneer wij bij u zijn langs geweest, weet u zeker dat toestel weer goed werkt!

CV onderhoud Almere onderhoudscontract

U kunt ons natuurlijk altijd inschakelen voor eenmalig CV onderhoud. U neemt dan contact met ons op en we maken een afspraak. Daarnaast bieden wij ook een onderhoudscontract aan. We komen dan jaarlijks bij u langs voor inspectie aan de CV ketel. Zelf hoeft u nergens aan te denken, want wij nemen contact met u op. We kijken uw ketel dan nauwkeurig na. Indien nodig ontluchten we het toestel of vullen we het bij.

Voor slechts €98,50 incl. BTW per jaar voeren wij onderhoud uit aan uw CV installatie. Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract bij BraPos Totaalonderhoud profiteert u van de volgende voordelen:

  • Geen voorrijkosten en arbeidsloon bij een CV storing
  • Storingsdienst dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 20:00 uur.
  • Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw CV ketel door een gecertificeerde monteur.
  • Indien nodig bijvullen en ontluchten van uw CV installatie.
  • Regelapparatuur nameten en optimaal afstellen.
  • Storingen bijna altijd op de dag van melden verholpen. Maar uiterlijk binnen 24 uur na de melding!
  • U heeft geen omkijken naar uw installatie, want wij nemen contact met u op voor een afspraak.

Onderdelen die vervangen moeten worden vallen niet onder het onderhoudscontract en zullen in rekening worden gebracht.

Onderhoud ketel uitvoeren

Wilt u ook graag kunnen rekenen op een goed werkende CV ketel? En zit u niet te wachten op onnodig hoge stookkosten? Neem dan contact op met de cv monteurs van BraPos Totaalonderhoud. In Almere en omgeving zijn wij uw vakman voor alles omtrent uw CV ketel. Ook voor vakkundig CV onderhoud! Verklein de kans op storingen en dus een CV reparatie en neem contact op. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 432 02 40 of door ons contactformulier in te vullen.