CV ketel vervangen Almere

Heeft u de afgelopen periode regelmatig een monteur laten komen voor een CV reparatie? Wellicht moet dan uw CV ketel vervangen worden. Een verouderd toestel is niet alleen minder duurzaam en effectief, en zorgt voor hogere stookkosten. Ook kan een oude ketel gevaarlijke situaties opleveren. Wacht daarom niet te lang met vervanging. Wilt u een nieuw exemplaar laten plaatsen en wilt u dit overlaten aan een professional? In de regio Almere is Spoedservice Verwarming u graag van dienst. Ervaar onze uitgebreide service zelf en schakel ons in!

Kies een ketel

Er zijn veel verschillende CV ketels op de markt, elk met hun eigen plus- en soms ook minpunten. Wij werken onder meer met de kwaliteitsmerken Remeha, Intergas, Nefit en Valliant. Welke ketel het best bij uw situatie past, hangt af van diverse factoren. De grootte van uw huishouden en uw woning spelen bijvoorbeeld een rol. Weet u niet welk toestel u moet kiezen? Vraag ons gerust om advies, dan denken we met u mee!

Onderdelen of cv ketel vervangen

We kunnen vanzelfsprekend de gehele CV ketel vervangen. Maar ook voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een radiator, CV leiding, expansievat of ventilator. Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden, bent u verzekerd van een optimaal werkende ketel! In Almere en omstreken kunt u op de CV monteurs van Spoedservice Verwarming rekenen! Bel ons gerust 085 - 106 12 45 of vul even ons contactformulier in.